4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

Schriftelijke vragen PVV-fractie over aantal unieke bezoekers Het Punt

· 680× bekeken

TWENTERAND - Tijdens de begrotingsvergadering van 13 november jl. is een discussie gevoerd over de 300.000 unieke bezoekers per jaar van Het Punt. Uit de antwoorden van wethouders Kosters maakt de PVV-fractie op dat dit aantal onderverdeeld kan worden in 100.000 betalende bezoekers en 200.000 bezoekers die de bibliotheek, Vluchtelingenwerk, ZorgSaam bezoeken en derhalve geen geld uitgeven dat bijgeschreven kan worden op de rekening courant van Het Punt. De 100.000 bezoekers die wel geld uitgeven zijn bezoekers aan het theater, de horeca en de ene vergaderzaal. Het theater is genoemd door de wethouder tijdens de vergadering.

De PVV wil graag een uitsplitsing van die bezoekersaantallen (theater, bibliotheek, sportzaal, etc.) en wil ook graag weten welk bedrag de bezoekers gemiddeld hebben besteed.
En geven de maatschappelijke organisaties die ruimtes huren in Het Punt geld uit (en zo ja, hoeveel) in de horeca van Het Punt, zals koffie, frisdranken, lunches? En de andere organisaties die ruimte huren?

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›