4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Stichting BOOT (Budget Op Orde in Twenterand) zoekt schuldhulpmaatjes

· 1448× bekeken

TWENTERAND - De Stichting BOOT helpt mensen weer op weg bij het aflossen van hun schulden, hun budget op orde te brengen, hun administratie overzichtelijk te maken, en om te leren budgetteren. Stichting BOOT biedt daarbij de helpende hand en praktische ondersteuning door de inzet van schuldhulpmaatjes.
Wij zoeken enkele maatjes die ons met dit belangrijke en dankbare werk willen helpen. Want u helpt mensen, met uw kennis en kunde, weer op weg naar een financieel gezonde basis en een stabieler bestaan.

U kunt zich aanmelden bij één van onze coördinatoren, telefoon 06 - 21 62 21 84 of 06 - 51 07 04 95 Wilt u per mail reageren: secretariaat@bootintwenterand. U kunt natuurlijk ook eerst meer informatie vragen. We stellen het zeer op prijs als u met ons mee wilt doen! Zie ook onze website www.bootintwenterand.nl

Helpt u ons?
Voor het opleiden van de maatjes en onkosten die gemaakt worden is er veel geld nodig.
Hiervoor zijn wij afhankelijk van subsidie van gemeente Twenterand en de bijdragen van kerken en verdere giften. Met uw financiële hulp kunnen we nét een paar stappen extra zetten. Wilt u ons financieel steunen in ons werk, dan kan dat via rekening NL03 RABO 0166 8370 91 t.n.v. de Stichting Budget Op Orde Twenterand. Hartelijk dank alvast!

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›