4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Team Het Front zoekt vrijwilligers

· 765× bekeken

VROOMSHOOP - Heb je een hart voor de Vroomshoopse jeugd? Ben je bereid twee maal per maand tijd vrij te maken voor hen? En vind je het fijn om in een team van vrijwilligers mee te draaien? Meld je dan aan als vrijwilliger voor team Het Front.
Op dinsdag en woensdag kunnen jongeren van 12 tot 18 jaar het jongerencentrum binnenlopen van 19.00 tot 21.00 uur voor een gesprek of om elkaar te ontmoeten. Sommige jongeren vinden het leuk om ‘gewoon te chillen’. Maar er is ook vertier, zoals een film kijken, samen of alleen muziek luisteren en er wordt op de Playstation (tegen elkaar) gespeeld met een megagroot scherm.

Als vrijwilliger help je achter de bar met het serveren van koffie, thee en limonade. Daarnaast ben je geïnteresseerd in jongeren en maak je met de bezoekers een praatje. Ook ben je samen met je collega op die avond verantwoordelijk voor het netjes achterlaten van het jongerencentrum. Als je het leuk vindt, is er ook de mogelijkheid om activiteiten te organiseren voor en met de jongeren.

Je werkt in een team van vrijwilligers, die ondersteund worden door een jongerencoach van ZorgSaam Twenterand. Je draait mee in een rooster, waarin aangegeven wordt wie er wanneer dienst heeft. Eens in de zes weken hebben we een overleg de gehele vrijwilligersgroep. De mogelijkheid is er om meer of andere avonden in de week open te gaan. Dit gaat altijd in overleg met elkaar.

Wij zoeken jou als je;
• 16 jaar of ouder bent
• geïnteresseerd bent in de leefwereld van de jeugd
• het leuk vindt om samen met een collega het jongerencentrum te draaien
• bereid bent minimaal 2 keer per maand een avond mee te draaien

Wil je je aansluiten bij ons team? Neem dan contact op met Daphne Oelen, jongerencoach Vroomshoop. Mail doelen@zorgsaamtwenterand.nl of app: (06) 1078 2249.

Front junior
Daarnaast zijn wij ook op zoek naar een nieuwe groep vrijwilligers die Front Junior willen draaien voor de bovenbouw van de basisschool. Voor meer info mail naar bovenstaand emailadres!

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›