4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Daverend concert van De Harmonie Vroomshoop

· 375× bekeken

VROOMSHOOP - In de sfeervolle ambiance van een volle zaal in Theater Het Punt werd afgelopen zaterdagavond 3 november het publiek getrakteerd op een weergaloze muzikale show met als thema “Muzikale cruise rond de wereld met De Harmonie".
Het fanfare orkest o.l.v. Gertjan Lenderink en de malletband o.l.v. Erik Zweers speelden de met zorg gekozen muziek met verve. Ondersteund met de achtergrondbeelden op de beamer kwamen de muziekstukken tot leven. Zo begon men in Nederland, ging men vervolgens muzikaal door naar Amerika, The Caribbean en Zuid-Amerika. Van elk gebied kwamen er nummers voorbij zoals bijvoorbeeld: “Arensgenhout”,”New York, New York”,”West Side Story”, “Adios Nonio”, “Pirates of the Caribbean”, “Children of Sanchez”. In “Zuid Amerika” deed het orkest nog een nummer samen met de majorettes, namelijk “Gloria Estafette” (Dit is een mix van nummers van Gloria Estefan).

Medewerking tijdens dit concert werd verleend door shantykoor De Kloosterzangers uit Sibculo. Zij ontvingen het publiek tijdens het binnenkomen in de theaterzaal met hun gezang. Ook tijdens het concert zongen zij een aantal nummers. Tijdens de after party in het Grand Café zorgden zij ook voor een gezellige sfeer.

Tijdens dit concert werden de volgende leden gehuldigd: Maud Jansen en Dianna Aaltink-Laarman voor hun 10-jarig jubileum als majorette, Iris Jansen voor haar 15-jarig jubileum als majorette, Jeroen van Veldhuizen en Joke Braakman-de Jong beiden voor hun 25-jarig jubileum als muzikant. Deze jubilarissen ontvingen een speld en oorkonde van de KNMO.

Door de faciliteiten die het Theater Het Punt kan bieden aan geluid, belichting en achtergrond kwam het concert tot grote hoogte. Het publiek verliet tevreden na afloop de zaal. In het Grand Café werd nog lang nagenoten en gesproken over een zeer geslaagde avond. Muziekvereniging De Harmonie Vroomshoop kan terugkijken op een uitstekend verlopen concert.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›