4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Kwaliteitskeurmerk voor Samenthuistwente

· 346× bekeken

VROOMSHOOP - Met Samenthuistwente biedt Ria Gerrits individuele begeleiding op maat of ondersteuning van mantelzorg. Steeds meer cliënten weten de weg naar de diensten van de Vroomshoopse prima te vinden. Vanaf 1 november mag ze het kwaliteitskeurmerk ZZP’er Zorg voeren. Voor cliënten een belangrijk hulpmiddel om een goede en veilige keuze te maken uit het aanbod van zorgverleners.

Ria Gerrits is uiteraard blij met het keurmerk. “Het is een teken dat je de zaakjes intern goed op orde hebt”, legt ze uit. “Het keurmerk ZZP’er Zorg krijg je namelijk niet zo maar. Gemeenten en zorgverzekeraars stellen deelname aan het keurmerk verplicht om de zekerheid te hebben dat je als zorgverlener voldoet aan de beroeps- en ondernemerseisen en kwalitatief goede zorg verleent. Zo weten cliënten zeker dat ze te maken hebben met een goede zorgverlener.”

Persoonlijke zorg en kwaliteit Cliënten kiezen bewust voor de persoonlijke zorg van Samenthuistwente. “We worden steeds ouder”, zegt Ria. “Dat is prachtig, maar vroeg of laat kan iedereen hulp gebruiken. Ouderen krijgen vaak last van gezondheidsproblemen. Dat kunnen lichamelijke problemen zijn, maar ook beginnende dementie. Mantelzorg wordt dan steeds lastiger en er ontstaat behoefte aan specialistische ondersteuning. Met mijn jarenlange ervaring bied ik uitkomst met persoonlijke zorg en aandacht. Ik probeer daarbij in overleg met de cliënt optimale kwaliteit te bieden.”

Waardering van cliënten Zorgondernemers die het keurmerk mogen voeren, moeten voldoen aan een aantal pittige kwaliteitseisen. “Natuurlijk kijken ze daarbij ook naar de kwaliteiten die ik als zorgverlener zelf heb”, vertelt Ria Gerrits. “Het mooie van dit keurmerk is dat het door een onafhankelijke keuringsorganisatie wordt gedaan en dat ook de waardering van cliënten zelf bijzonder belangrijk is. Als je het keurmerk krijgt, dan doe je het dus goed.”

Persoonlijke aandacht Vorige week werd ook bekend dat Samenthuistwente hoort bij de zorgaanbieders waarmee de gemeente Twenterand vanaf 1 januari in zee gaat. “Ook daar ben ik uiteraard blij mee”, aldus de Vroomshoopse. “Maar mijn cliënten ook, want dat betekent dat ze ook in het komende kalenderjaar bij mij terecht kunnen voor de persoonlijke aandacht en de individuele begeleiding die Samenthuistwente biedt.”

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›