4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Unieke stickeractie Stichting intocht Sinterklaas

· 832× bekeken

VRIEZENVEEN - Vanaf 5 november start er een unieke stickeractie voor Sinterklaas. Bij elke € 10 besteding aan boodschappen bij een van de 7 onderstaande uitgiftepunten wordt gratis 1 zakje stickers ter beschikking gesteld. Deze stickers kunnen in het boek geplakt worden dat huis aan huis verspreid is. Voor degene die deze niet ontvangen heeft, kan het boek worden afgehaald bij een van de uitgiftepunten. Het boek zal een echt “collectors item” worden. Naast prachtige foto’s en stickers van de intochten van afgelopen jaren, mooie verhalen en anekdotes over Sinterklaas en de pieten, staan zijn er ook foto’s en verhalen van intochten van vele jaren geleden. De actie loopt in principe 4 weken, maar op is op!

Ruilbeurs
Op zaterdag 1 december wordt er tijdens het Huis van Sinterklaas een ruilbeurs gehouden. Dus als het boek nog niet compleet is, kunnen daar de laatste stickers nog bemachtigd worden. De ruilbeurs wordt gehouden in de Suite bij de Grote Kerk in Vriezenveen en is van 15.00 tot 17.00 uur. Dus mooi te combineren met een bezoek aan het Huis van Sinterklaas aan de overkant!

De uitgiftepunten zijn:
Jumbo Fikkert, Krijgerstraat 74 Vriezenveen Dick Wichers, Westerweilandweg 2
Bruna, Westeinde 25 Vriezenveen Weizelpoort, Handelsweg 1
Shoeby, Westeinde 29A Vriezenveen Mulder Supermarkt, Westeinde 291
Smelt Kapper, Westeinde 176 Vriezenveen

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›