4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Majorettes Juliana naar NK

· 709× bekeken

DEN HAM - Op zaterdag 20 oktober hebben de majorettes van Juliana Den Ham deelgenomen aan het Overijssels Kampioenschap in Losser. Hier zijn ze in verschillende categorieën 9 maal Overijssels Kampioen geworden. Maar naast dit prachtig resultaat is de deelname bekroond met 19 tickets voor het Nederlands Kampioenschap!

Instructrice Melène Wanschers kijkt met trots naar de lijst van behaalde punten en prijzen. Naast titels als Overijssels kampioen heeft het duo Fabiën Rolsma en Lindy ten Brinke de eer gehad om de titel ‘Star of The Day’ te ontvangen. Van alle deelnemers sprong hun optreden voor de jury er het meest uit. Melène is trots op alle prestaties, maar vooral ook op de teams waarin iedereen even belangrijk is om tot deze goede resultaten te komen!

Deze resultaten komen tot stand door het wekelijks trainen in ‘t Muziekgebouw aan de Slingerweg in Den Ham.
Recent is er met een leerlingenteam begonnen waar nog meer kinderen(groep 2/3/4) kunnen aansluiten. Ook deze nieuwe lichting zal over enkele jaren hopelijk het NK kunnen bereiken.
De andere teams gaan tot januari flink trainen om op het NK in Almere hun beste optredens te laten zien.

Jolanda Bosboom, voorzitter van de muziekvereniging Juliana, is erg trots op de majorettes. Tijdens het najaarsconcert feliciteert ze de majorettes met de behaalde tickets en wenst hen veel succes op het NK!

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›