4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Grandioos vakantiekinderfeest bij Baptisten gemeente Vroomshoop

· 883× bekeken

VROOMSHOOP - Dinsdag 23 oktober bezochten zo´n 150 kinderen het vakantie kinderfeest in de Baptisten gemeente Vroomshoop. Het was een fantastische dag met als thema: ‘Rotsvast vertrouwen!’ Vertrouwen in God. Vanuit de Bijbel ging het over Petrus.
Poppenspeler Matthijs Vlaardingerbroek gaf een geweldige voorstelling waar de kinderen erg van genoten. Tussen de middag hebben de kinderen en de leiders heerlijk gesmuld van eigen gebakken pannenkoeken.

De kinderen gingen daarna in verschillende leeftijdsgroepen aan het werk om iets leuks te knutselen of te doen. Zo hebben de kleuters een echt blote voetenpad bewandeld en de oudste jongens hebben zelfs vishengels gemaakt.
’s Avonds werd de ouderavond gehouden waar een ieder kon kijken wat we overdag gedaan hadden.
Al met een super geslaagde feestdag!

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›