4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Gemeente

De Startversneller nu ook voor starters uit Overijssel

· 453× bekeken

TWENTERAND - Tijdens het Business Festival Twente, op donderdag 18 oktober, ging het programma De Startversneller ook van start in Overijssel. De Startversneller biedt coaching, training en intervisie voor startende ondernemers uit Overijssel en Gelderland. Starters komen in aanmerking voor een voucher van maximaal €1000,- om in te zetten voor een coachingstraject. Een tweede voucher is beschikbaar voor het doen van een vakgerichte opleiding.

”Veel startende ondernemers in Overijssel hebben behoefte aan ondersteuning bij het versterken van hun ondernemersvaardigheden. Met de Startversneller bieden we een mooi programma met coaching, opleiding en intervisie. Als provincie willen wij daarmee de slagingskans van startende ondernemers in Overijssel vergroten. Een prachtige kans voor de startende ondernemers met ambitie in Overijssel!”, aldus Eddy van Hijum, gedeputeerde Economie.
Tijdens het Business Festival Twente reikte Van Hijum de eerste vouchers uit aan Anne de Vos (freelance marketeer), Betty Jelier (fondsenwerver) en Gerard Harmelink (CeraSeals)

Coaching
Via de website www.destartversneller.nl selecteren starters een geschikte coach. Ook een eigen coach meenemen is onder voorwaarden mogelijk. Tijdens het coachingstraject werkt de starter bijvoorbeeld aan verkooptechnieken, het aanscherpen van een businessplan of de persoonlijke ontwikkeling als ondernemer. “Na bijna twee jaar zelfstandig ondernemerschap ben ik toe aan een volgende stap en sta ik voor de keuze waar ik me in ga specialiseren”, vertelt Anne de Vos (freelance marketeer). ”De Startversneller komt voor mij precies op het juiste moment: ik hoop dat het coachingstraject me gaat helpen bij het maken van deze keuzes.”
Aanmelden
Enthousiast geworden over de mogelijkheden van De Startversneller? Meld je dan aan via www.destartversneller.nl

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›