4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

De langste tekening voor Sinterklaas

· 872× bekeken

VRIEZENVEEN - In samenwerking met alle scholen in Vriezenveen gaan we de 'langste tekening ooit' voor Sinterklaas maken en presenteren we die tijdens de intocht in Vriezenveen.
Alle basisscholen in Vriezenveen hebben enthousiast gereageerd toen de Stichting Intocht Sinterklaas Vriezenveen met het idee kwam om de 'langste tekening ooit' voor Sinterklaas te gaan maken. Iedere basisschool krijgt van SISV een rol van circa 375 meter die wordt verdeeld onder alle groepen op de scholen.

Alle groepen van hoog tot laag doen mee en mogen naar eigen initiatief tekeningen maken op de rollen papier. De tekeningen worden gemaakt in de periode van 31 oktober tot 13 november. Daarna worden de delen samengevoegd waardoor we een rol krijgen van 3000 meter.
Deze rol wordt uitgerold op een wagen die tijdens de intocht in de stoet mee gaat rijden zodat Sinterklaas en heel Vriezenveen het prachtige resultaat van alle kinderen kan genieten. In totaal doen hier ruim 1000 kinderen aan mee.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›