4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Trainingsmaterialen voor jeugd van de Boys via het statiegeld bij Coop Vroomshoop

· 599× bekeken

VROOMSHOOP - De supermarkt Coop Vroomshoop heeft de jeugd van Vroomshoopse Boys geselecteerd voor de driemaandelijkse statiegeld-actie. Die actie loopt van oktober tot en met 31 december 2018. Klanten kunnen bij het inleveren van lege flessen bij de supermarkt aan de Koele bij het inleveren van lege flessen op de knop “donatie” drukken en daarmee de jeugd van Vroomshoopse Boys steunen. Na afloop van deze actie verdubbelt Coop Vroomshoop het bedrag.

De opbrengst van deze actie komt geheel ten goede aan de jeugdopleiding van Vroomshoopse Boys, de levensader van onze club. De gezonde ambitie van de Boys houdt in dat met de selectieteams met puur eigen spelers op een zo hoog mogelijk niveau gevoetbald wordt. Ook de recreatieteams moeten met goed materiaal werken op de Bosrand. Dat gebeurt bij de trainingen van de pakweg 30 jeugdteams. Met de opbrengst van deze statiegeld-actie worden ballen, pionnen en ander materiaal voor die trainingen aangeschaft.

Namens Vroomshoopse Boys leverde Erik Netters, bestuurslid commerciële zaken de eerste lege flessen in. Erik bedankte supermarktmanager Marc Olsman van Coop Vroomshoop voor de mogelijkheid om deze actie te voeren.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›