4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

EMTÉ Vriezenveen wordt omgebouwd tot Coop

· 1324× bekeken

VRIEZENVEEN - Op zaterdag 27 oktober sluit EMTÉ Vriezenveen om 15 uur de deuren. In ruim twee weken tijd wordt de supermarkt op het adres Westeinde 20 omgebouwd, om op maandag 12 november te openen als Coop. Supermarktmanager Henk Wemekamp en zijn team kijken ernaar uit: “De opening als Coop Westeinde Vriezenveen betekent voor ons een nieuwe uitdaging. Daar hebben we ontzettend veel zin in!”

De supermarkt wordt compleet verbouwd en voorzien van de frisse, moderne Coop-stijl. “De winkel krijgt een andere indeling en een groter assortiment, vertelt Henk Wemekamp. “Binnen de supermarkt is er veel aandacht voor vers. Zo kunnen klanten straks op de nieuwe groente- en fruitafdeling terecht voor losse uien, knoflook en aardappelen. Ook kunnen ze hier verse jus d’orange tappen. De ambachtelijke slagerij blijft en er is een mooie broodafdeling.”

Ruime openingstijden en optimale service
Het vertrouwde team stelt de klant centraal en combineert klantvriendelijkheid met een volledige service. Met een slijterij en servicebalie met ov-oplaadpunt, PostNL-pakketpunt en de verkoop van medicijnen en de Nederlandse loterijen is de winkel van alle gemakken voorzien. Naast de reguliere kassa’s kunnen klanten voortaan ook middels gebruiksvriendelijke zelfscankassa’s eenvoudig en snel hun kleine boodschappen afrekenen. Coop Westeinde Vriezenveen is van maandag tot en met woensdag en zaterdag geopend van 8 tot 20 uur en op donderdag en vrijdag van 8 tot 21 uur.

Op maandag 12 november om 18 uur wordt Coop Westeinde Vriezenveen feestelijk geopend.

Voor meer informatie: www.coop.nl.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›