4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

Mystery Guests in de Politieke stem op DeltaFM

· 487× bekeken

VROOMSHOOP - De gasten in het programma Politieke stem op Delta FM van donderdag 18 oktober zijn op dit moment nog niet bekend. Door wat verschuivingen moeten er andere afspraken gemaakt worden.

Op dit moment spelen er politiek een aantal belangrijke zaken, zaken die binnenkort ook in de gemeenteraad aan de orde komen, zoals de begroting voor het jaar 2019, het Pur-huis en de problemen met wateroverlast door de werkzaamheden aan het Kanaal Almelo de Haandrik. Ook vindt er eind deze maand een debat plaats over het inzetten van zogenaamde loktieners in kantines en horecagelegenheden. Genoeg te bespreken dus.

Chris Walraven: ‘Aan de ene kant is het jammer als je af moet wijken van de planning, maar ik heb er zeker begrip voor dat dit kan gebeuren. Het opent ook nieuwe mogelijkheden en u kunt er verzekerd van zijn dat ik donderdagavond weer een aantal interessante gasten aan tafel heb zitten. Dat er op 30 of 31 oktober 2018 in de gemeenteraad een debat gaat plaatsvinden over het inzetten van mystery guests, heeft overigens niets te maken met het feit dat mijn gasten voor de uitzending van 18 oktober nog niet bekend zijn.’

Donderdagavond 18 oktober vanaf 19.00 uur het programma Politieke stem op Delta FM met een aantal mystery guests.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›