4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Werving collectanten Twenterand Leger des Heils

· 552× bekeken

TWENTERAND - In de week van 26 november t/m 1 december 2018, week 48, is jaarlijks de nationale collecteweek voor het werk van het Leger des Heils. Voor de deur-aan-deurcollecte worden nieuwe collectanten gezocht, want alleen met de hulp van vrijwilligers kan het Leger de Heils doorgaan met het organiseren van buurtactiviteiten.

Het Leger des Heils biedt een vangnet met maaltijdprojecten, schuldhulpverlening, spelletjesmiddagen, kledingwinkels en de soepbus. Hiervoor is geen subsidie beschikbaar, dus dit moet volledig uit collectegeld worden betaald.

Als je nergens meer terecht kunt, vangt het Leger des Heils je op. Vorig jaar was de nieuwe opzet van de collecte een groot succes in de verschillende delen van Twenterand. Graag brengen we dit aantal in 2018 weer verder omhoog naar een mooier aantal voor de verschillende kernen: Vriezenveen, Den Ham, Vroomshoop, Geerdijk, Westerhaar en de Pollen. Hiervoor doen we dus ook een beroep op u en jou. Wilt u / jij een aantal adressen in je directe omgeving voor je rekening nemen? Uiteraard mogen ook anderen uit het thuisfront daarbij behulpzaam zijn!

Meld u/je aan via bos80@caiway.nl of Couzijn.ina.bos@hetnet.nl of www.legerdesheils.nl/collecte. Instructie en uitnodiging volgt dan tijdig; want Samenleven doe je niet alleen!

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›