4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Organisatie Oktoberfest Geerdijk dankt bezoekers

· 1025× bekeken

GEERDIJK – Afgelopen zaterdag 6 oktober 2018 vond de 5e (jubileum)editie van Oktoberfest Geerdijk plaats aan de 2e Blokweg in Geerdijk. De feesttent zat tot de nok toe vol met bijna allemaal bezoekers in lederhosen en dirndl-jurkjes met maar een doel; er een gezellig feest van te maken.
En of dat doel bereikt is? Volgens de organisatie, Stichting Spoorfuif, is het elke editie weer een feest. Toch was het tijdens deze 5e editie extra bijzonder, want het bezoekersaantal van vorig jaar is overtroffen. 6000 bezoekers genoten van het mannelijke duo Laredo, Schlagerband Hossa Hossa Hossa, een dame die verdacht veel wegheeft van Helene Fischer en DJ Smally.

Bezoekers worden bedankt voor de komst, want de organisatie realiseert haar dat zelfs een jubileumeditie van Oktoberfest Geerdijk zonder een heel aantal enthousiastelingen geen bal aan is. En dit geeft een extra stimulans om volgend jaar een nog professionelere editie neer te zetten.

Voor meer informatie en foto’s rondom Oktoberfest Geerdijk 2018 verwijst de organisatie naar de website www.spoorfuif.nl en de Facebookpagina Spoorfuif. Hierdoor kunnen mensen die er niet bij konden zijn ook nog een beetje nagenieten.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›