4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Nog enkele kaarten beschikbaar voor De Winterkraaien

· 534× bekeken

HARDENBERG/VROOMSHOOP - Op 1 en 2 november worden in de Voorveghter de 13e en 14e theatervoorstelling van De Winterkraaien opgevoerd. Een groot succes voor deze productie van de stichting Levend Vroomshoop; meer dan 5000 mensen hebben straks deze unieke voorstelling ervaren.
Wie de voorstelling nog wil zien moet snel kaarten reserveren, want beide avonden zijn voor een groot deel al weer uitverkocht. Maar vooral op donderdag 1 november zijn er nog wel kansen. Mail naar info@levendvroomshoop.nl of bel 0546-642191. De kaarten kosten € 18,50 per persoon.

De voorstelling:
Zeven winterkraaien, zeven veenarbeiders die in 1896 werken in het immense veengebied tussen Dedemsvaart en Almelo, tussen Sibculo en de Lemelerberg, en die op weg naar huis verdrinken in de koude vaart. De bekende Thea Kroese vertelt meeslepend de verhalen van deze mannen en hun gezinnen, tegen de achtergrond van prachtige filmbeelden. Het Chr. Mannenkoor Vroomshoop, bas-bariton Nanco de Vries en Geerhard Abma op bugel laten u op indringende wijze de muzikale vertolking beleven van het bekende boek van Aar van de Werfhorst over De Winterkraaien. De getalenteerde dirigent en componist Gezinus Veldman schreef alle muziek en levert een topprestatie door dit alles in een aangrijpende voorstelling van anderhalf uur samen te brengen. Het is geen film, geen toneelstuk, geen musical, geen concert. Het is alles!


 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›