4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Krachtregie geeft jongvolwassen meiden meer zelfvertrouwen

· 579× bekeken

TWENTERAND - Avedan ‘maatschappelijk werk’ en Zorgsaam Twenterand ‘jongerenwerk’ hebben gezamenlijk het project Krachtregie ontwikkeld. Krachtregie is gericht op jongvolwassen meiden en heeft als doel het zelfvertrouwen te vergroten om zo meer weerbaar te zijn. In groepsbijeenkomsten leren meiden om hun basisvaardigheden te versterken waardoor ze meer richting kunnen geven aan hun eigen toekomst. Dus ‘Wie ben ik? Waar sta ik? Wat wil ik en Hoe ga ik dat doen?

Tijdens zes bijeenkomsten gaat het om vergroten van het zelfvertrouwen en basisvaardigheden versterken met aandacht voor verschillende leefgebieden zoals wonen, werk, onderwijs, financiën, sociale en interpersoonlijke relaties, recreatie en vrije tijd, zorg/hulpverlening en veiligheid.
In deze groepsgerichte aanpak worden praktische handvatten aangereikt die je basishouding en zelfvertrouwen zullen versterken. Uitgaande van ieders eigen vaardigheden, wensen en kwaliteiten.

De bijeenkomsten starten in november en zullen plaatsvinden op de dinsdagavond. Het project is bedoeld voor meiden uit Twenterand tussen de 18 en 23 jaar. Aanmelden kan tot 19 oktober. Locatie volgt nog. Er zijn geen kosten aan verbonden.
Aanmelding en informatie via Gonnie Braakman g.braakman@avedan.nl of Sylvia Hollander shollander@zorgsaamtwenterand.nl

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›