4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Twirlsters “De Harmonie Vroomshoop ”beleefden dag met gouden randje

· 636× bekeken

VROOMSHOOP - Zaterdag 29 september organiseerde “De Harmonie Vroomshoop” een zeer geslaagde KNMO Majorette/Twirl wedstrijd. De gehele vereniging heeft zich ingezet om er een top dag van te maken.

Van “De Harmonie “deden alle Twirlsters mee onderverdeeld in drie teams en een solist. De jongste meisjes van team D konden na lang wachten eindelijk hun show laten zien op muziek van “Gruwelijk Eng”. Dat ze voor deze show speciaal gemaakte jurkjes droegen maakte het voor hun nog mooier om op te treden. Hun show viel goed in de smaak bij de jury en werd dan ook beloond met een eerste plek en mogen mee naar de Overijsselse Kampioenschappen.

Team C, die op mooie muziek van Hercules een show liet zien, pakte de jury in door stralend, gelijk, en enthousiast hun dans uit te voeren. Team C behaalde een eerste plek en ook de punten om deel te mogen nemen aan de Overijsselse Kampioenschappen.

Van het B-team werd in deze leeftijdscategorie al wat meer van verwacht, maar ook zij lieten zien dat ze hun dans goed onder de knie hadden. En wederom pakte ook dit team de gouden beker + plaatsing voor de Overijsselse Kampioenschappen. Maud deed als enige solist mee van de vereniging. Door haar show zowel technisch als de choreografisch goed uit te voeren liet ze haar tegenstanders achter en pakte hier de gouden medaille en ook de punten om deel te mogen nemen aan de Overijsselse Kampioenschappen.

Drie gouden bekers en een gouden medaille, het was met recht een dag met een “gouden “randje”. De inzet en het vele trainen van alle meiden werd deze dag meer dan dik beloond. Tel daarbij op de vele positieve reacties van zowel de deelnemers, het publiek en de bond over dit concours maakt dat de vereniging terug kan kijken op een zeer geslaagde dag. De meiden gaan samen met hun instructrice de komende weken weer flink trainen om zich voor te bereiden op het Overijsselse Kampioenschap 20 oktober in Losser.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›