4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

Aan politieke onderwerpen zeker geen gebrek.

· 993× bekeken

VROOMSHOOP - De bestuursrapportage over de financiële gang van zaken in het jaar 2018, laat tot nu toe een tekort op de begroting zien van 185.000,= euro. Om de begroting voor het komende jaar 2019 sluitend te krijgen, althans op papier, gaat het college bestaande uit GBT en de CU, waarschijnlijk geschiedenis schrijven. Er ligt namelijk een collegevoorstel op tafel om de opbrengst OZB met 25 % te verhogen. Andere jaren sprak men in de gemeenteraad over een paar procent verhoging en ging men in debat over enkele tienden van procenten. Een verhoging van maar liefst 25 % is echter nog nooit vertoond in het politieke theater aan het Manitobaplein 1.

Buiten deze onderwerpen komen waarschijnlijk ook de lok-tieners, de koopzondagen en het pur-huis in Vriezenveen aan de orde. Dus aan onderwerpen heeft presentator Chris Walraven, zeker geen gebrek. In het programma Politieke stem op Delta FM zijn de gasten fractievoorzitter van de collegepartij CU Gerjan Smelt en Erik Kobes fractievoorzitter van de oppositiepartij VVD.

Het programma begint donderdag 4 oktober om 19.00 uur en wordt uitgezonden via Delta FM , Delta TV en de Facebookpagina Politieke stem op Delta FM.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›