4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Week van de Ontmoeting

· 421× bekeken

TWENTERAND - ZorgSaam Twenterand maakt van de landelijke week van de eenzaamheid “de week van Ontmoeting”. In deze week organiseert ZorgSaam Twenterand open lesdagen. Daarnaast organiseert zij samen met het Goeie Gevoel, een lokale ondernemer met veel ervaring op het gebied van workshops, een leuke activiteit.

Via het project ‘Samen tegen Eenzaamheid’ vraagt ZorgSaamTwenterand al enige tijd aandacht voor het thema éenzaamheid. Doel van het project is dat de inwoner en zijn omgeving in staat zijn eenzaamheid te herkennen (bewustwording), te benoemen en het bespreekbaar te maken.

Net als voorgaande jaren geeft ZorgSaam Twenterand daarom wederom invulling aan de week van de Ontmoeting, die dit jaar plaatsvindt van donderdag 27 september tot en met zaterdag 6 oktober. ZorgSaam Twenterand wil aandacht vragen voor eenzaamheid in Twenterand samen met de netwerkpartners. In deze week organiseert ZorgSaam Twenterand open lesdagen binnen hun bestaande activiteitenaanbod zodat mensen kunnen deelnemen en ervaren. Voor de activiteiten die gepland staan in die week wordt dan voor deze éénmalige deelname geen bijdrage gerekend. Voor het activiteitenoverzicht verwijzen wij naar onze website www.zorgsaamtwenterand.nl

Workshop voor iedereen
Naast het bestaande aanbod organiseert ZorgSaam Twenterand in deze week, samen met de kringloop het Goeie Gevoel, een workshop voor iedereen. In elke kern wordt dezelfde workshop aangeboden. Men kan kiezen tussen een borrelplank maken of een poster of kopje handletteren. De workshop wordt volledig verzorgd door het Goeie gevoel en heeft een waarde van ca € 22,-. Om iedereen te laten meedoen wordt deze workshop éénmalig gratis aangeboden. Opgave is in verband met het succes verlengd naar 24 september. Opgave via contact@zorgsaamtwenterand.nl

Info
ZorgSaam Twenterand heeft het thema eenzaamheid sinds twee jaar hoog op de agenda staan. Zo is het project ‘Samen tegen eenzaamheid’ gestart. Via fondsenwerving is financiële steun ontvangen van het VSB Fonds, Provincie Overijssel, ZorgSaam Twenterand Projecten en het Oranje Fonds.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›