4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

Politieke stem op Delta FM haakt in op de actualiteit

· 377× bekeken

VROOMSHOOP - Ook de raadsvergaderingen zijn, na het zomerreces, weer begonnen en kennelijk valt er zoveel te debatteren dat er maar liefst twee debatavonden werden uitgeschreven. In ieder geval leveren de debatten voldoende stof tot gesprek op voor de uitzending van het programma ‘Politieke stem op Delta FM’ van donderdagavond 20 september. In deze uitzending zijn de gasten fractievoorzitter van het CDA Jan Kuilder en fractievoorzitter van de SGP Jan Jonker.

Beide partijen maakten deel uit van het vorige college en hebben nu politiek een andere rol. Hoe zij deze rol in gaan vullen wordt de komende maanden duidelijk met name tijdens de behandeling van de eerste begroting van het nieuwe college. Presentator Chris Walraven: “Ik ben blij dat de debatten weer begonnen zijn, zodat we in ons programma ook weer direct in kunnen haken op de actualiteit. Er komen politiek gezien een paar belangrijke maanden aan en daar verheug ik mij op.”

Politieke stem op Delta FM wordt live uitgezonden op donderdagavond 20 september van 19.00 tot 20.00 uur via Delta FM, Delta TV en de Facebookpagina Deltapolitiek.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›