4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Azoelen bij herdenking

· 585× bekeken

DEN HAM - Zaterdag werd er aan de Janmansweg in Den Ham, bij het monument voor Leslie Gorden Knight, stilgestaan bij zijn actie van 16 september 1943. Tijdens zijn vlucht werd hij beschoten en hij besloot zijn bommenwerper te laten crashen. Hij ontweek het dorp en kwam bij de crash zelf om het leven.

Leden van Scouting Azoelen waren bij de herdenking aanwezig en droegen de bloemstukken, die genodigden bij het monument legden. 75 jaar na dato was er door drie vliegtuigen een flypast; laag overvliegend en in een zogenoemde missing man-formatie. Daarbij verliet een toestel de groep als symbool voor de oorlogsheld.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›