4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

De Handicamper komt in Daarlerveen

· 693× bekeken

DAARLERVEEN - In de week 20 tot 26 januari 2019 is de jaarlijkse collecte van Stichting Handicamp, die dit jaar 30 jaar bestaat. De volledig op mindervaliden aangepaste reuzencamper komt naar Daarlerveen om de collecte in Daarlerveen en Daarle te ondersteunen. Op zaterdag 15 december van 10.00 tot 14.30 uur – tijdens de voedselinzameling van de Gemeente Groei Groep Daarlerveen en de Alpha Groep Daarlerveen voor de voedselbank Hellendoorn – staat de camper op het kerkplein van “De Schoof”, Brugstraat 10 in Daarlerveen.

De camper kan bezichtigd worden en er zijn mensen aanwezig die uitleg kunnen geven over de camper en de manier van reizen met de camper. Het reis programma is aanwezig en ook de mogelijkheid om de camper als groep te gebruiken wordt uitgelegd. De opbrengt van de collecte wordt gebruikt om de camper op de weg te houden. Samen met u maakt Handicamp Outdoor het voor mensen met een lichamelijke beperking mogelijk, om avontuurlijk en betaalbaar van een onvergetelijke kampeervakantie te kunnen genieten.

Handicamp Outdoor is onderdeel van Stichting Handicamp Overijssel. De stichting bestaat dankzij een grote groep vrijwilligers, sponsors en donateur. U bent van harte welkom om de camper te bezichtigen. De kerk is ook open en als Gemeente Groei Groep Daarlerveen en Alpha Groep Daarlerveen nodigen wij u van harte uit voor een kopje koffie of thee.

Stichting Handicamp i.s.m. Gemeente Groei Groep Daarlerveen & Alpha Groep Daarlerveen

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›