4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Maak kennis met Studiekring Vroomshoop

· 597× bekeken

VROOMSHOOP - Mooie geraniums! Prachtige bloemen, maar om er nu de hele dag achter te moeten zitten? Niet zo aantrekkelijk. Wilt u wel eens andere mensen ontmoeten? Wilt u vooral geestelijk actief blijven? Dán is een Studiekring misschien iets voor u.
In Twenterand ligt een plan klaar vanuit de Openbare Bibliotheek Twenterand en ZorgSaam Twenterand om samen een tweede Studiekring te starten. Laat u overigens niet afschrikken door het woord studie. In de praktijk gaat het om het met elkaar bespreken van zelf gekozen onderwerpen, van eigen ervaringen en eigen inzichten. De onderwerpen hebben vaak betrekking op de actualiteit, op eigen hobby’s en interesses, of opgedane kennis en ervaring, die je met een ander wilt delen. Zo blijven we samen op een plezierige manier op de hoogte van allerlei ontwikkelingen en zo “intellectueel actief” mogelijk.

Een studiekring komt doorgaans één maal per twee weken bijeen. Een bijeenkomst duurt ongeveer twee uur. Voor belangstellenden is er op dinsdag 2 oktober van 9.30 tot 11.30 uur een mogelijkheid om kennis te komen maken met het fenomeen Studiekring. We treffen elkaar dan in Het Front in Het Punt in Vroomshoop aan de Burgemeester Koetjestraat 2.

Een studiekring is voor mensen die hebben ontdekt dat thuis een heerlijke plek is, maar óók dat nieuwe contacten en in gesprek gaan over inhoudelijke actuele onderwerpen je leven kunnen verrijken. Een fysieke beperking is geen belemmering om mee te doen.
Méér informatie kunt u vinden op de website www.studiekringen50plus.nl. Het zou wel fijn zijn als u zich vooraf meldt bij de contactpersoon: Loes Leemrijse, telefoon (0546) 481 456. Het zou leuk zijn elkaar te ontmoeten.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›