4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

Horeca ondernemer op conceptlijst voor CDA in Staten

· 858× bekeken

DEN HAM - Vandaag wordt de CDA conceptlijst voor de komende Provinciale Staten verkiezingen bekend gemaakt. Echter, het recent verschenen artikel in de Roskam verklapte de meest opmerkelijke verschuivingen op de lijst al. Hierin komt naar voren dat Jerry Blekkenhorst van de Zandstuve in Den Ham als nieuwkomer binnenkomt op de zesde plek. Verjonging, enthousiasme en ondernemerschap deed het AB eergisteren unaniem besluiten om Blekkenhorst op plaats zes te zetten.

“Begin vorig jaar was ik al benaderd met de vraag of ik na wilde denken over een mogelijke positie op de lijst voor de komende Provinciale Staten verkiezingen. Ik was toen bestuurlijk actief binnen gastvrij Overijssel en gastvrij Twente. Vanuit mijn ondernemende karakter en enthousiasme ben ik altijd geïnteresseerd geweest in de politiek. Van jongs af aan ben ik maatschappelijk betrokken en ga ik graag met mensen om, dat geeft mij voldoening. Maar actieve politiek is voor mij een nieuwe wereld en dat ik hierin moet ontwikkelen staat vast. Maar als ondernemer hou ik van uitdagingen. Een principe plek op deze toch wel hoge positie had ik nooit verwacht. Het nieuws kwam voor mij dan ook als een complete verrassing. Op dit moment ligt er een conceptlijst en zal eerst nog bekeken moeten worden welke portefeuille ik zou kunnen en willen vertegenwoordigen als ondernemer. De inhoud van de portefeuille is voor mij wel bepalend om succesvol te kunnen opereren binnen het CDA Overijssel.

De ledenvergadering van het CDA stelt 28 november de definitieve volgorde vast.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›