4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Opnieuw topprestaties van de Majorettes “Harmonie Vroomshoop”

· 505× bekeken

GRONINGEN - Afgelopen zaterdag 8 september deden 9 majorette meiden mee aan het majorette concours in Groningen. Het was er wel weer even inkomen zo vlak na de vakantie, maar ondanks dat keerden de majorettes van “De Harmonie“ terug met maar liefst 7 medailles. Het onderdeel pre-teen novice waaraan 4 majorettes mee deden spande dit keer de kroon. De nummers één, twee en drie waren voor de meiden van ‘De Harmonie”.

Sarah won de gouden medaille en behaalde tevens haar promotie, zij mag volgende keer een niveau hoger uitkomen. Lyan nam de zilveren medaille mee en ook voor haar was er promotie en mag net als Sarah volgende keer ook een niveau hoger uitkomen. Kyra pakte de bronzen medaille. Dewi die net begonnen is op dit onderdeel startte met mooie punten op een zevende plek. Marlinde die een niveau hoger uitkwam pakte ook hier een zilveren medaille. Maud deed aan twee onderdelen mee, en nam hiervoor op beide onderdelen een zilveren medaille mee naar huis en tevens voor haar solo dance plaatsing punten voor de voorrondes NK. Dit betekent voor Maud dat ze zowel met haar 1- baton als met haar solo dance mee zal doen op de voorrondes NK.

Op het onderdeel Kids-twirl deden drie meisjes mee. Isa en Lindsey die net zijn begonnen om ook mee op concours te gaan behaalden hier voor Isa een zevende plek en voor Lindsey een vijfde plek, allebei met mooie punten om te starten. Andrea die al een tijdje op dit onderdeel mee doet pakte hier de gouden medaille.

Dat de meiden van “De Harmonie “goed meekomen op het landelijk twirl niveau blijkt wel uit deze topprestaties van de meiden. Een elke keer terug komend compliment van de jury voor meiden is dat ze er goed verzorgd uitzien, leuke pakjes hebben en door hun stralende lach laten zien dat ze er plezier in hebben.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›