4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Chr. Mannenkoor Vroomshoop begint aan nieuw seizoen

· 514× bekeken

VROOMSHOOP - Net zoals veel andere verenigingen begint ook het Chr. Mannenkoor Vroomshoop in september weer aan zijn repetities. Op donderdag 6 september is de eerste, vanaf 19.45 uur in kerkelijk centrum Irene te Vroomshoop. Onderbroken door een prettige pauze duurt die tot 22.00 uur. Tussen de bedrijven door laat dirigent Gezinus Veldman zijn improvisatietalent horen op de piano, en alleen al daarom zijn de repetities altijd een feest.

Het 100 man tellende koor bereidt zich onder andere voor op twee Kerstconcerten in Papendrecht en Vroomshoop, en op een Nieuwjaarsconcert in Den Ham. Al ruim daarvoor werkt het koor mee aan de 13e en 14e voorstelling van De Winterkraaien in de Voorveghter in Hardenberg, op 1 en 2 november. Een bijzondere ervaring om als koor in een theateromgeving op te treden bij de succesvolle serie Winterkraaien.

We willen ons ledental graag op peil houden, dus mannen die van zingen houden zijn zeer welkom en worden met applaus begroet. En dan is er alle kans dat u al mee gaat zingen bij De Winterkraaien in november! Mail naar secretariaat@cmkvroomshoop.nl of bel 0546-642191. Of kom 6 september gewoon sfeer proeven.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›