4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

Het programma Politieke stem op Delta FM gaat weer van start

· 671× bekeken

VROOMSHOOP - Donderdagavond 6 september gaat het politieke praatprogramma van presentator Chris Walraven weer beginnen. Het was een hete zomer, maar of dit politiek ook het geval is geweest? In ieder geval valt er heel wat te bespreken en zeker ook tussen de gasten in deze uitzending Marcus Elzinga fractievoorzitter van GBT en Erik Veltmeijer fractievoorzitter van de PVV. Tijdens het zomerreces werd een aantal keren via twitterberichten al duidelijk dat zij het over een aantal zaken niet eens zijn. Dat dit medium niet altijd geschikt is om je mening goed en helder te verwoorden, werd afgelopen week binnen politiek Twenterand weer eens pijnlijk duidelijk. Walraven: ‘Daarom geef ik mijn gasten graag de kans en de ruimte om hun standpunten toe te lichten.’

Het programma Politieke stem op Delta FM ging van start op 22 maart 2018 en inmiddels is duidelijk geworden dat het in een behoefte voorziet, gezien het aantal mensen dat rechtstreeks kijkt en luistert, maar zeker ook gezien het aantal mensen dat op een later tijdstip de uitzending nog eens terugkijkt. Politieke stem op Delta FM wordt donderdagavond 6 september van 19.00 tot 20.00 uur uitgezonden zowel via de lokale radio en televisie en het wordt tevens live gestreamd op de Facebookpagina Deltapolitiek, waar u ook rechtstreeks kunt reageren en uw vragen kunt stellen.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›