4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Super Zomerfeest 2018 in De Pollen/West-Geesteren

· 1625× bekeken

DE POLLEN / WEST-GEESTEREN - Na twee maanden zomerse temperaturen weer eens een fris en nat weekend. Maar het deerde de bezoekers niet om naar het feestterrein van het Zomerfeest te komen. Wat een geweldig weekend, wat geweldige artiesten, wat geweldige feestvierders, wat een super saamhorigheid. Vrijdag de aftrap met veel deelnemers aan de bingo. De bingoballetjes waren nog niet opgeruimd of de heren van het feestteam, Stan en Frank, stonden op het podium en de sfeer zat er gelijk in. Na het optreden van het feestteam was het de beurt aan The Heinoos, het nieuwe Normaal. Zoals verwacht was het knallen met hun optreden en de ruim 1500 bezoekers deden de temperatuur flink stijgen.

Zaterdagochtend kwamen honderden inwoners bijeen voor de inmiddels niet meer weg te denken brunch. Ook veel voormalige inwoners van de Pollen en West-Geesteren komen speciaal de brunch bezoeken om weer eens lekker bij te kletsen en werden tijdens deze sessie vermaakt door zangeres Isa Zwart.

De zaterdagmiddag stond weer in het teken van de weidegames. Met tussentijds enkele onderbrekingen vanwege het slechte weer gingen dertien teams volop de strijd met elkaar aan. De uiteindelijk winnaar van het spektakel werd het team Queen Bees. Voor het eerst was er dit jaar ook een kinderweide voor onze allerkleinsten. Samen met ouders en grootouders een geweldige aanvulling voor het zomerfeest.

Het slotakkoord, met meer dan 1800 bezoekers op zaterdagavond, was voor dj Gerard Ekdom en vervolgens de band Baby Blue. Gerard Ekdom wist al vroeg in de avond het publiek volop los te krijgen en dat werd later naadloos overgenomen door Baby blue. Toronto Drive In Show zorgde ervoor dat tussen de optredens van de topartiesten door, er volop vermaak was voor een geweldig publiek.

De Pollen en West/Geesteren kijken terug op een super zomerfeest 2018.

Foto's: Sand Fotografie

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›