4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Seniorenkoor Jubilate Vroomshoop zoekt dringend nieuwe leden

· 973× bekeken

VROOMSHOOP - De vakantie is voorbij, op 4 september beginnen we weer met de wekelijkse repetities. Dit koor richt zich, onder auspiciën van stichting "Zorgsaam Twenterand", in het bijzonder op mannen en vrouwen vanaf 50 jaar. Het koor bestaat momenteel nog uit 29 actieve leden, waarvan 26 vrouwen en slechts 3 mannen. Er wordt 3 stemmig gezongen. Het koor staat onder leiding van Wim Koelewijn uit Nieuw Heeten. Graag roepen we iedereen die van zingen houdt op om lid te worden van ons seniorenkoor, in het bijzonder doen we een beroep op de mannen.

Bent u niet zo mobiel, dan wordt er vervoer geregeld.

De repetities in het kerkelijk centrum "Irene" in Vroomshoop zijn altijd op dinsdagmiddag van 14:30 tot 16:15 uur, met tussentijds een kwartiertje koffie-/theepauze. Gezelligheid staat bij ons hoog in het vaandel.
Het repertoire bestaat momenteel voornamelijk uit geestelijke en klassieke liederen, maar we staan ook voor andere genres open. Per jaar treden we 6 tot 8 keer op in verzorgingstehuizen, kerken en korendagen.

Stap over de drempel en zing met ons mee! Of kom eens vrijblijvend een kijkje nemen tijdens een repetitie. Nadere informatie bij Riek Kottier rkottier21@gmail.com (0546-643129) en Henk Bosch (06-37355035).

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›