4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Open Les Volksdansen

· 481× bekeken

WESTERHAAR-VRIEZENVEENSEWIJK - Binnenkort beginnen de activiteiten weer van ZorgSaam Twenterand. Zo ook de dansavond van de Volksdansgroep voor vijftigplussers. Volksdansen is ontstaan doordat bepaalde volken en volksgroepen als traditie hun dansen bewaarden die bij bepaalde gelegenheden werden uitgevoerd. Met name dansen uit Europa zijn goed bewaard gebleven, maar over de hele wereld wordt en werd gedanst. Het plezier in bewegen staat voorop. De les staat onder begeleiding van een professional. U heeft geen vaste partner nodig omdat de meeste dansen in kringvorm gedaan worden.

Op de eerste avond van het seizoen is er weer een ‘Open Les’. Zodat iedereen kan komen kijken en zien - onder het genot van een kopje koffie - hoe het toegaat op zo’n dansavond. Zowel mannen als vrouwen zijn van harte welkom op dinsdag 4 september van 18.30-19.30 uur in het Herv. Centrum aan de Hoofdweg 166 te Westerhaar-Vriezenveensewijk.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›