4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Gevarieerde familiedag van Vroomshoopse Boys

· 729× bekeken

VROOMSHOOP - Op en rondom het sportcomplex Bosrand werd op zaterdag 25 augustus de jaarlijkse familiedag van Vroomshoopse Boys gehouden. Vanwege nacompetitieverplichtingen eerder in de maand juni en de langdurige competitie werd deze keer uitgeweken naar eind augustus. De activiteitencommissie had in de omgeving van de Linderbeek en het Zandstuvebos een leuk parcours voor het klootschieten uitgezet. Het team van Herk Klaren, Gerjan en Hans Nieboer, Jon Oelen en Egbert Runhart had een vaste hand en verre worpen en won de eerste prijs.

Op het VOC-terras werd de traditionele barbecue gehouden en was er muziek met een DJ. Voor de jeugd was er een glijbaan aanwezig.

Spelers van de A-selectie en trainers stonden een gedeelte van de dag achter de bar en speelsters van dames 1 van Vroomshoopse Boys verkochten loten. De tassen met boodschappen van sponsor Coop Vroomshoop werden gewonnen door Ronnie van Dijk, Tony Toerse en Edward Olthof. Zo werd het seizoen 2018-2019 op een ontspannen wijze door de Boys-familie ingezet.

De trainingen en oefenwedstrijden vragen vanaf maandagavond 27 augustus alle aandacht als voorbereiding op het voetbalseizoen 2018-2019. Er komen dan pakweg 40 Boys-teams in actie, waarbij een nieuw damesteam.

Foto: Gerjan Nieboer

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›