4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Geen treinverkeer wegens werkzaamheden aan spoor Almelo – Mariënberg

· 1108× bekeken

TWENTERAND - Tussen Almelo en Mariënberg worden vanaf maandag 27 augustus werkzaamheden uitgevoerd aan het spoor. ProRail past op verschillende plaatsen schouwpaden en spoorbermen aan en vernieuwt enkele spoorstaven. Ook wordt de hellingbaan bij station Vroomshoop minder steil gemaakt. In verband met deze werkzaamheden is er vanaf maandag 27 augustus tot en met zondag 2 september geen treinverkeer mogelijk. De vervoerder zet alternatief vervoer in. Tussen Mariënberg en Hardenberg is de dienstregeling aangepast. ProRail adviseert reizigers voor vertrek de reisplanner te raadplegen.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›