4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Bus voor de Dorcas-winkel in Vroomshoop

· 1460× bekeken

VROOMSHOOP - Dorcas heeft nu al bijna twee jaar een mooie en gezellige winkel in Vroomshoop. Momenteel zijn er 31 winkels in Nederland die allemaal volledig gerund worden door vrijwilligers. In een Dorcas-winkel worden tweedehands spullen verkocht. De opbrengst gaat naar de projecten voor de allerarmsten wereldwijd. Wij vragen mensen uit de omgeving van de winkel om goederen bij ons in te leveren die wij vervolgens in de Dorcas-winkel weer verkopen. Daarom zijn wij op zoek naar nieuwe vrijwilligers op de verschillende afdelingen.

Door het succes zijn we voor de werkzaamheden in de winkel op zoek naar enthousiaste vrijwilligers van alle leeftijden. Omdat we geregeld worden gevraagd om spullen te halen of te brengen zijn wij op zoek naar mensen die ons daarbij willen helpen. In de loop van september hopen wij een bus te krijgen. Ook zijn wij nog op zoek naar vrijwilligers die goederen willen sorteren en prijzen, de winkel willen inrichten en die de kassa willen bedienen.
Vrijwilligers kunnen met een paar uur inzet per week al een belangrijke bijdrage leveren. Het is dankbaar werk om in een gezellig team de goede doelen te ondersteunen

Als u interesse hebt kunt een mail sturen naar dorcaswinkelvroomshoop.nl waarna wij zo snel mogelijk contact met u opnemen, maar u kunt natuurlijk ook langskomen in de winkel voor meer informatie.

Meer informatie over de Dorcas-winkels kunt u lezen op www.dorcaswinkels.nl.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›