4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Get digital! Kom naar de voorlichting voor senioren

· 627× bekeken

TWENTERAND - Een computer, iPad of tablet of een Smartphone, digitale apparaten met veel mogelijkheden en niet meer weg te denken in ons leven. Geen wonder, je kunt er steeds meer mee als je tenminste weet hoe het werkt. ZorgSaam Twenterand, Bibliotheek Twenterand en SeniorWeb helpen u hiermee op weg. Er wordt gewerkt in kleine groepen en echt iedereen kan het leren.

Op maandag 10 en woensdag 12 september organiseren de Bibliotheek en ZorgSaam Twenterand informatie– en voorlichtingsdagen over de digitale cursussen van SeniorWeb. De voorlichting is bedoeld voor volwassenen/ senioren die meer willen weten over de verschillende cursussen/ workshops voor computer, tablet/ iPad en smartphone. U bent van harte welkom op een van de dagen in de bibliotheek van Twenterand: Vriezenveen,10 september van 10.00 tot 12.00 uur, Westerhaar,10 september van 13.30 tot 15.30 uur, Vroomshoop,12 september van 10.00 tot 12.00 uur, Den Ham, 12 september van 13.30 tot 15.30 uur. De voorlichting is doorlopend en aanmelden is niet nodig.

Cursussen / workshops op maat en wensen
De (korte)cursussen en workshops zijn over het algemeen afgestemd op senioren. In de lessen kunt u kennis maken met en wordt u stap voor stap uitgelegd wat een computer, smartphone en iPad of tablet is, hoe ermee om te gaan en welke mogelijkheden het biedt. Er wordt rekening gehouden met uw wensen en u kunt terecht met al uw vragen. Nieuw is de cursus van 5 lessen over het overzichtelijk maken van uw pc: sorteren, opruimen, Dropbox, werken in de Cloud enzovoort. Deze cursus is bedoeld voor mensen die al met een computer werken. De lessen worden begeleid door ervaren docenten c.q. ambassadeurs van SeniorWeb met assistenten. De cursussen worden over het algemeen gegeven in de bibliotheken in de gemeente Twenterand.

Voor meer informatie over een cursus kunt terecht op de voorlichting dagen en bij de Bibliotheek-en ZorgSaam Twenterand. (0546) 481 456 (vraag naar Alie Menzo). Mailen kan ook: contact@zorgsaamtwenterand.nl.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›