4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Herinrichting N36 tussen Wierden-Oost en rotonde Witte Paal

· 2699× bekeken

TWENTERAND - Drie afsluitingen tussen maandag 2 juli tot en met maandag 3 september. Rijkswaterstaat is op maandag 2 juli gestart met werkzaamheden aan de N36 om deze verkeersveiliger in te richten. Zo wordt over de hele N36 ribbelmarkering aangebracht en het asfalt vernieuwd. Daarnaast wordt over een lengte van 16 kilometer de N36 aan beide zijden verbreed. Tussen maandag 2 juli tot en met maandag 3 september wordt de N36 drie keer volledig afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid en moet rekening houden met een langere reistijd van ongeveer 30 minuten.

De rijbaan tussen de N341 (Westerhaar) en Almelo is weer open voor het verkeer.
Vanaf maandag 13 augustus 05.00 tot en met maandag 3 september 06.00 uur is de N36 tussen Mariënberg tot de N341 (Westerhaar) in beide richtingen afgesloten.

Het verkeer uit Almelo richting Hardenberg wordt omgeleid via de A35-N35-N348 ‐N48-N36 en vice versa. Gele borden ter plaatse geven de omleidingsroute aan. Het verkeer moet rekening houden met een langere reistijd van ongeveer 30 minuten. Bij ongunstige (weers)omstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Rijkswaterstaat neemt extra veiligheidsmaatregelen op de N36, zodat een auto als die uit koers raakt weer veilig terug kan komen op de N36. Zo wordt over een lengte van 16 kilometer de weg aan beide zijden verbreed. Daarnaast wordt ribbelmarkering aangebracht. Om de rijkswegen van goede kwaliteit te houden voert Rijkswaterstaat onderhoudswerkzaamheden uit. Hiervoor wordt tijdens de zomer het asfalt vernieuwd. Zo kunnen mensen en goederen ook in de toekomst vlot en veilig hun bestemming bereiken.

Kijk op de pagina van de geplande werkzaamheden: www.rijkswaterstaat.nl/werkzaamheden, download de app Rijkswaterstaat Actueel of bel met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›