4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Goede opening showseizoen kleindiervereniging Nut en Genoegen

· 558× bekeken

VRIEZENVEEN / NORDHORN - Leden van kleindiervereniging Nut en Genoegen hebben afgelopen weekend mooie resultaten behaald op de 2e open Grenzland jongdierenshow in Nordhorn. De show werd georganiseerd door de Nordhornse konijnenvereniging I153 en er waren ruim 500 konijnen tentoongesteld. De Vlaamse Reuzen konijnen van Johan Leus en Jorieke Hospers namen deel aan deze show namens Nut en Genoegen. De 4 Vlaamse Reuzen in de kleur konijngrijs van Johan Leus behaalden een prachtige reeks met de punten 8.4, 8.4, 8.3 & 8.5. Dankzij deze resultaten werd Johan gekroond tot Grenzlandmeister van de grote rassen.
De 2 geel gekleurde Vlaamse Reuzen van Jorieke Hospers gooiden ook hoge ogen met een 8.4 en 8.5. Dit leverde baasje Jorieke ereprijs 1 op. Het was een zeer gezellige en geslaagde show, die als opening van het nieuwe seizoen het nodige beloofd voor deze fokkers.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›