4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

College antwoordt op vragen VVD inzake sloop Purhuis Vriezenveen

· 719× bekeken

TWENTERAND - Op vragen van de VVD-fractie antwoordt de gemeente als volgt:
Voor de sloop geldt geen vergunningsplicht. Het voornemen tot sloop is conform de regels gemeld, hoewel de aanvang ervan vergeten is te melden. Toegepast PUR-schuim als isolatiemateriaal in een te slopen bouwwerk is geen indicatie om een sloopmelding op een andere wijze te behandelen dan gebruikelijk. Pur in de aangetroffen toestand is geen chemisch afval.

De suggestie dat de familie aan haar lot is overgelaten klopt niet volgens de gemeente: Het standpunt van het college is duidelijk en helder aan betrokkene per telefoon verteld op vrijdagmiddag, 20 juli 2018, omstreeks 13.00 uur. Wat besproken is, is om ca. 14.00 uur per e-mail bevestigd. Tijdens het telefonisch onderhoud is ook duidelijk gemaakt dat er voor dat moment geen andere opties zijn en dat betrokkene stappen moet zetten die genoemd zijn. De familie is daarmee op weg geholpen. Er zijn partijen aangedragen waar de familie contact mee kon leggen. De familie is zeker niet aan hun lot overgelaten, maar er wel op gewezen om hun verantwoordelijkheid te nemen en de regie op te pakken.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›