4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Nog plek op rommelmarkt Geerdijks Brugfeest

· 974× bekeken

GEERDIJK – De rommelmarkt is, na een korte afwezigheid, terug tijdens het Geerdijks Brugfeest. Dit jaar is het evenement in het centrum van Geerdijk op zaterdag 25 augustus. Inmiddels kunnen belangstellenden die willen deelnemen aan de rommelmarkt van het Geerdijks Brugfeest zich opgeven via Facebook: @geerdijksbrugfeest. De organisatie laat weten: “Er zijn nog een aantal plekken op de rommelmarkt beschikbaar, maar wacht niet te lang met opgeven!”

“Naast de rommelmarkt is er tijdens het Geerdijks Brugfeest nog veel meer te doen, dus hou deze dag alvast vrij in je agenda” zegt de organisatie. Zo zijn er de hele dag vele kinderactiviteiten. Is er volop eten, drinken en gezelligheid, en natuurlijk is er voor bezoekers parkeergelegenheid genoeg in het centrum van Geerdijk.

Tikkeltje onbenullige boerenrock
En wanneer de activiteiten overdag achter de rug zijn is er ’s avonds op de parkeerplaats achter café – cafetaria De Brug nog een mooi feest, waarvan de entree gratis is! De jonge pop- / rockband De Bunzings zal optreden. De formatie is opgericht in 2017 en speelt “een tikkeltje onbenullige boerenrock”. Samen met huis-diskjockey DJ Smally zal de band zorgen voor een knalfeest waar Geerdijkers, maar ook bezoekers van ver daarbuiten, veel plezier aan zullen beleven!

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›