4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Levend Vroomshoop organiseert zomerfotowedstrijd

· 1151× bekeken

VROOMSHOOP - Volgend jaar bestaat de Stichting Levend Vroomshoop al weer 10 jaar. Dat wordt gevierd met onder andere de uitgave van een nieuw fotoboek met als werktitel ‘Van oud naar levend Vroomshoop’. In dat boek worden foto’s uit het verleden van Vroomshoop naast foto’s van het huidige Vroomshoop gezet, genomen op exact dezelfde locatie. De oude foto’s daarvoor zijn inmiddels geselecteerd, en de foto’s van het huidige Vroomshoop worden de komende maanden gemaakt.

Op de voorkant van dat jubileumboek komt natuurlijk ook een foto. En dat wordt de winnende foto van de fotowedstrijd die Levend Vroomshoop deze zomer houdt. Het thema daarvan is eenvoudig: ‘Vroomshoop’.
Dat kan dus van alles zijn. De ene fotograaf zal de voorkeur geven aan een foto van een mooie locatie, een ander zal een foto van een detail, van een actie, van mensen belangrijk vinden. Wat of wie vind je belangrijk in je dorp, in welke foto weerspiegelt zich de ziel van je dorp? En dat mag behalve Vroomshoop ook Geerdijk zijn.

Iedere fotograaf mag zijn of haar beste foto insturen naar info@levendvroomshoop.nl , bij een grote foto via www.wetransfer.com. Vermeld daarbij waar de foto is gemaakt, wie of wat er op de foto staat, en licht kort toe waarom je juist deze foto belangrijk vindt.
De sluitingsdatum is 30 september a.s. De winnaar wordt medio oktober bekendgemaakt. Het boek met daarop de winnende foto verschijnt in 2019.
Behalve een bijzonder eervolle plaatsing op de voorkant van het boek ontvangt de winnaar ook nog een waardebon van € 100,-. Voor de 2e tot en met de 5e plaats zijn prijzen van € 50,- beschikbaar.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›