4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Gemeente

Gesloopte woning Vriezenveen

· 507× bekeken

VRIEZENVEEN - De gemeente Twenterand bericht het volgende over de gesloopte woning in Vriezenveen: De sloop van de woning aan de Hoffmansweg 6 in Vriezenveen heeft de afgelopen week de nodige media-aandacht gehad. Tijdens de sloop van de woning kwamen berichten dat mensen gezondheidsproblemen ervaarden rondom het pand en bij het bouw- en sloopafval op de locatie.
Hierop heeft de gemeente Twenterand contact gezocht met de GGD. Met inachtneming van hun adviezen (zie berichtgeving GGD Twente) is de gemeente daarop in nauw overleg met partners aan de slag gegaan om het sloopmateriaal te laten verwijderen om verdere onrust te voorkomen. Voorop hierbij stond de verantwoordelijkheid van de eigenaar van de gesloopte woning.

Voordat het puin opgeruimd kon worden, heeft een inspectie plaatsgevonden naar de samenstelling van het ongesorteerde bouw- en sloopafval. Hieruit kwamen geen bijzonderheden. Donderdag 26 juli is de afvalverwerker begonnen met het opruimen van het puin. Vanwege de droogte is het afval hierbij nat gehouden. Op die manier ervaren omwonenden zo min mogelijk overlast van het bouwstof.

Vrijdag aan het einde van de middag is al het puin opgeruimd.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›