4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

15e American Tukkerday waar jubileum-muziekspektakel in Vroomshoop

· 1225× bekeken

VROOMSHOOP - De organisatie van de 15e American Tukkerday heeft bekende bands vastgelegd voor de 15e American Tukkerday in Vroomshoop namelijk Def Americans, The Wieners en Plork.

Def Americans is op vrijdag 7 september de afsluiter van de avond. Meer dan een halve eeuw na de eerste hits van Johnny Cash weten deze Eindhovenaren van Def Americans Johnny Cash tribute de swing, sfeer en rebellie van een optreden van deze legendarische Amerikaanse outlaw verbluffend goed te raken.Het definitieve “seal of approval” werd afgegeven in 2013 toen Johnny’s jongere broer Tommy Cash de band benaderde om hem te begeleiden tijdens zijn My Brother Johnny concerten in Nederland.Het voorprogramma word deze avond verzorgd door de Timboektoeband

The Wieners staan op 8 september geprogrammeerd.The Wieners brengen de grote hits en verrassende B-kantjes van alle oude Rock’n’Roll-helden: Buddy Holly, Elvis Presley, Johnny Cash, Carl Perkins, Chuck Berry, Johnny Burnette, The Everly Brothers en veel meer. Swingend en authentiek!De succesvolle tributeshow 'The Wieners Play The Everly Brothers' is dit jaar ook te zien in Engeland en in het komende seizoen in meer dan 30 Nederlandse theaters.Van stevige Rockabilly tot suikerzoete Tearjerkers, bij The Wieners klinken alle nummers als de oude vinyl-singeltjes in een Wurlitzer-jukebox

Zaterdag 8 september sluit Plork en de aannemers de American Tukkerday af.Sinds vijf jaar en een dag zijn de heren van Plork en de Aannemers geen onbekende meer in het muzikale circuit. 3FM, Het glazen huis, Freaknacht, Ekstra weekend en Stenders Late Vermaak, Muzikaal gezien gaat het bij deze heren alle kanten op zodat zelfs Uw Opa en Oma geslaagd kunnen terugkijken op een avondje .Van hele stevige rock tot hoempa gelal en van Ska tot Abba; niets is deze heren te gek.

Zoals voorgaande jaren is de toegang gratis, adres Americalaan Vroomshoop, voor meer info www.americantukkerday.nl 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›