4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Echtpaar Bos-Bosch uit Vroomshoop op Prinsjesdag aanwezig in de Ridderzaal

· 518× bekeken

VROOMSHOOP - Per provincie worden elk jaar twee inwoners, die zich belangeloos inzetten voor de samenleving, uitgenodigd om Prinsjesdag in de Ridderzaal bij te wonen. Als blijk van waardering heeft de Commissaris van de Koning, de heer A.P. Heidema, deze keer Henk en Annie Bos-Bosch uit Vroomshoop uitgekozen om aanwezig te zijn bij Prinsjesdag 2018.
Om 11.30 is de ontvangst door de voorzitter van de Eerste Kamer. Om 13.00 uur begint het programma in de Ridderzaal. Om 14.00 wordt de dag afgesloten met een broodjeslunch in de Noenzaal van de Eerste Kamer.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›