4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

Aanvraag Oude Monnik niet compleet volgens gemeente

· 498× bekeken

VROOMSHOOP - Op vragen van de VVD-fractie over het leegstaande pand van Oude Monnik aan de Noorderweg te Vroomshoop antwoordt de gemeente dat een principeverzoek voor de bouw van 16 appartementen aldaar niet voldoet aan de 'Visie op wonen 2015-2025 Twenterand'. Daarbij is aangegeven onder welke voorwaarden wel kan worden voldaan aan deze visie.

In maart 2017 heeft Oude Monnik een aanvraag ingediend voor de bouw van vier woningen. Volgens de gemeente ontbrak daarbij een situatietekening. Ook later is is die situatieschets niet ontvangen. Daarnaast is aangegeven onder welke voorwaarden wel kan worden voldaan aan deze visie. De gemeente stelt bereid te zijn actief mee te zoeken naar een goede oplossing voor deze locatie, ook om verpaupering tegen te gaan.


 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›