4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Politieke stem op Delta FM haalt TCTubantia

· 902× bekeken

VROOMSHOOP - Het moest er eens van komen - het spraakmakende programma van Delta "Politieke stem op Delta FM", met anchorman Chris Walraven is op de korrel genomen door TCTubantia. Niet in het minst door het vermogen van Chris om politici uitspraken te ontlokken over poltieke mores in het nu en in het verleden.

Het is een leuk artikel geworden, dat recht doet aan de rol van Chris Walraven. Op deze plaats kunnen we hieraan toevoegen dat zonder de andere vrijwilligers dit programma niet mogelijk was geweest. Zij spelen een prominente rol in het geheel. Dit is een van de programma's van Delta, waaraan ook jij zou kunnen meewerken. We hebben nog plannen voor een aantal andere leuke programma's, zowel voor radio als tv, en jij kunt daar deel van uitmaken. Heb je wat gevoel voor geluid en/of beeld? Kom eens kijken bij een van de uitzendingen, misschien is het iets voor jou. Heb je belangstelling, stuur dan een mail naar info@deltafm.nl. We horen graag van je!

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›