4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Akkerfonds voor Aad & Dineke in Albanië

· 556× bekeken

VRIEZENVEEN - Op 14 en 15 juli waren Aad & Dineke van der Maas-Winter op verlof in Vriezenveen vanuit hun zendingswerk voor Albanië. In Christelijk Boekenhuis De Akker ontvingen zij vanuit het Akkerfonds een bijdrage voor het jongerenwerk en de vakantiekampen in Albanië van de organisatie Alo Mik Stichting in Tirana www.alomik.org.

Hiermee worden in het Eden park Centre in Albanië gedurende de periode van Juni tot September ruim 1000 Albanese kinderen opgevangen voor een 5-daags programma. Het vakantie programma bestaat uit sport & spel activiteiten, oefenen van vaardigheden en Vakantie bijbel club. Voor 600 kinderen is het de eerste vakantie van hun leven. Bijna de helft van de kinderen komt van het Albanese platteland en uit achterstandsgebieden. Het Akkerfonds draagt bij aan de opleiding en toerusting van de leiding. De leiding bestaat uit ruim 40 vrijwilligers, jongeren van 18-25 jaar. Zij investeren 2 tot 5 weken van hun vakantie in de Albanese jeugd.
Vanaf 23 juli vertrekken Aad en Dineke met hun zoons Jos & Chris weer naar Albanië voor hun zendingswerk. Albanië is een mooi maar erg arm land, op de Balkan, ten noorden van Griekenland met 3,6 miljoen inwoners. Decennia lang was het volledig afgesloten door het communisme. De kerk is er sterk in opbouw, veel Albanezen zijn opgegroeid zonder godsdienst. Dit najaar zal de opbrengst van de zendingsverkoop en oliebollen actie op 16 november bestemd worden voor dit werk. Meebidden, meeleven en meegeven kan nu al via www.gzb.nl/famvdmaas of Facebook famvdmaasinalbanie en hier kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›