4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

19 juli onderhoud bij Delta Studio: FM, Piraat en TV even uit de lucht aan het eind van de werkdag

· 760× bekeken

VROOMSHOOP - Op donderdag 19 juli aanstaande, bij de Delta Studio's aan de Karel Doormanlaan, moet aan het eind van de middag de stroom er even af. Daarom worden voor die tijd alle systemen netjes stilgezet, en na de werkzaamheden worden ze weer opgestart. Dat betekent dat ongeveer een half uur lang zowel DeltaFM, Delta Piraat als Delta TV uit de lucht zijn. Schrik dus niet als het plotseling stil wordt op de donderdag.

Zes dagen later, op de 25e juli, wordt er een slimme meter geinstalleerd, Ook daarvoor moeten de systemen afgesloten worden. Helaas konden we dit niet gelijktijdig plannen. Op de 25e zal het tussen 15 en 17 uur spelen.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›