4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Tot de nek in de drek van zaterdag 7 juli op YouTube

· 833× bekeken

`VRIEZENVEEN - Het Delta tv team is bezig om de opnamen van afgelopen zaterdag op de YouTube pagina van Delta te zetten. Daarbij komen we problemen tegen. Flarden muziek die op het terrein worden afgespeeld, worden gesignaleerd door YouTube (wat nu van Google is) en dan wordt de video geblokt. Dus die stukjes muziek worden eruitgehaald. Vandaar dat U af en toe stilte hoort. De eerste twee uren staan erop: in de loop van deze week worden de volgende uren op YouTube gezet. Als U op dit artikel klikt, ziet U op de volgende pagina rechtsboven de link naar YouTube van Delta. Iedereen die heeft meegedaan (6000!) zou zichzelf kunnen zien. Als je genoeg tijd hebt om YouTube af te spelen. Het is per uur, dus je kunt ongeveer uitrekenen wanner je in beeld bent.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›