4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Geslaagden bij BOVO Beroepsopleidingen Centrum in Vroomshoop

· 711× bekeken

VROOMSHOOP - Afgelopen donderdag 5 juli was er een feestelijke stemming bij de BOVO in Vroomshoop. 16 examenkandidaten mochten hun diploma in ontvangst nemen. Onder de geslaagden waren metselaars, (allround) timmerlieden, montagemedewerker timmerindustrie, stukadoors, infra medewerkers, op verschillende opleidingsniveaus. Het geeft de veelzijdigheid aan van de bouw en infra opleidingen die bij de BOVO gevolgd kunnen worden in samenwerking met het ROC van Twente.

Het belang van het volgen van een goede gedegen opleiding werd nog eens onderstreept door Henk Snoeijink, regioleider Noord bij de Freesmij. Als gastspreker op deze bijeenkomst gaf hij aan dat het belangrijk is om je zelf doelen te stellen in het leven. Doelen die je ook kunnen helpen bij een carrière in de bouw of infra. Bedrijfstakken met veel verschillende functies waarin je je kunt ontwikkelen. Nu investeren in een goede opleiding legt daarmee ook de basis voor een goede toekomst in de bouw en infra.

Een groot aantal van de geslaagden geeft aan deze oproep gehoor en gaan hun opleiding bij de BOVO en ROC van Twente vervolgen op een hoger niveau.
Interesse voor een carrière in de bouw of infra, ook voor het komende schooljaar heeft de BOVO Vroomshoop nog genoeg mogelijkheden voor het volgen van een opleiding.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›