4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Mantelzorgers in rouw: Samen verder.

· 421× bekeken

TWENTERAND - Mantelzorgers die zorgen voor iemand in de terminale fase komen vaak niet meer aan zichzelf toe. Alle tijd en aandacht gaat naar de verzorgde. En dan komt het onvermijdelijke; de verzorgde overlijdt. Wat overblijft is de herinnering. Van mantelzorger naar mantelzorger in rouw. Ook mantelzorgers die de moeilijke beslissing moeten nemen om de verzorgde elders te laten wonen komen in rouw.

Evenmens, Samen verder biedt de mogelijkheid om in contact te komen met lotgenoten. Mantelzorgers in rouw hebben vaak behoefte aan gesprekken met iemand die hen helpt het gemis te verwerken, gedachten op een rij te zetten en nieuwe stappen in het eigen leven te zetten. Deze ondersteuning wordt gegeven in de vorm van wandelcoaching of samen fietsen met een vrijwilliger die in dezelfde situatie heeft gezeten. Dit kan individueel, maar ook in groepsverband plaatsvinden. Ook kunnen er thuis ook individuele gesprekken plaatsvinden. Er zijn mooie contacten ontstaan onder lotgenoten.

Wilt u deelnemen aan Evenmens, Samen verder? Dan kunt u contact opnemen met Ina Versmissen van Evenmens, iversmissen@evenmens.nl of 06-10169151.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›